Όταν ο Σταύρος μιλάει με τη ΝΔ για τον ΒΟΑΚ τα βρίσκει όλα καλά, όταν μιλάει με τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΔ!

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών που ακυρώνει τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ και επιβάλλει διόδια, αλλά ο περιφερειάρχης μιλάει και πάλι για “θετικό κλίμα”

(Η φωτογραφία από προηγούμενη συνάντηση του κ. Αρναουτάκη με τον κ. Κεφαλογιάννη)

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών είχε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για το θέμα του ΒΟΑΚ. Μάλιστα σε ανακοίνωση της περιφέρειας αναφέρει ότι η συνάντηση ήταν “σε πολυ θετικό κλίμα”, χωρίς να διευκρινιζει την έννοια του “θετικού” που αποκόμισε ο κ. Αρναουτάκης από την ηγεσία του υπουργείου, η οποία έχει δηλώσει ότι ακυρώνει όλες τις διαδικασίες της προηγούμενης για τον ΒΟΑΚ και θέλειο διόδια…

“Θετική” άλλωστε έβρισκε και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όταν εκείνος ανακοίνωνε την ακύρωση των διαδικασιών για τον ΒΟΑΚ…

Και γκρινιάζει για την κυβέρνηση της ΝΔ όταν απευθύνεται σε παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ…

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή ομολογία Αρναουτάκη, που δεν μάθατε λόγω… «αρναουτάκειας ισορροπίας», για χάρη του Μητσοτάκη!

 Όταν ο Σταύρος συνάντησε τον Κυριάκο, που ακύρωσε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ, απλά έκανε δημόσιες σχέσεις…

Απίστευτη παραπλάνηση Αρναουτάκη με τον ΒΟΑΚ: Άλλα λέει στον Κ. Μητσοτάκη, άλλα στους Κρητικούς ότι του είπε! (εικόνες)

Στην ανακοίνωση αναφέρονται:

Με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για το θέμα του ΒΟΑΚ

Συνάντηση σε πολύ θετικό κλίμα με την ηγεσία του υπουργείου υποδομών είχε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κύριος Αρναουτάκης συναντήθηκε στο υπουργείο υποδομών στην Αθήνα με τον υφυπουργό υποδομών και μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν τα έργα υποδομών στην Κρήτη με επίκεντρο τον βόρειο οδικό άξονα.

«Ήταν μια συνάντηση σε θετικό κλίμα και αναμένουμε την κάθοδο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στην Κρήτη για τις ανακοινώσεις των αποφάσεων που αφορούν τον ΒΟΑΚ», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί